Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

[CD] WeLoveDigimonMusic [Περιορισμένη Έκδοση]

Μπορείτε να το παραγγείλετε στο We Love Digimonmusic [Limited Release] / Animation
Μία νέα ανανεωμένη έκδοση κυκλοφορεί με μουσική Digimon.
Είναι ο 100στος τίτλος με μουσική Digimon, για περισσότερες λεπτομέρειες: Memorial Box (You can click wikia for the CD info)Αυτό το Memorial Box περιλαμβάνει συνολικά 5 CDs και θα κυκλοφορήσει φέτος τα Χριστούγεννα.
Αναλυτικά περιλαμβάνει τα 5 CD που είδατε και στον τελευταίο σύνδεσμο, ενώ ακόμη θα μπορείτε να βρείτε ένα βιβλιαράκι 100 σελίδων, τον 100στο τίτλο με την ιστορία των χαρακτήρων (πιστεύω πως είναι κάποιο CD Drama) και ένα ημερολόγιο του 2014 όπως και ένα mini βιβλιαράκι 8 σελίδων.

Εάν είσαι ένας Digimon Fan και ειδικότερα της μουσικής τους, αυτό το CD είναι σίγουρα ένα "must buy" προϊόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου