Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

[Παιχνίδια-PSP] Digimon World Re:Digitize - Νέες Εικόνες

Όπως λέει και ο τίτλος της ανάρτησης, έχουμε νέες εικόνες για την πρόοδο της μετάφρασης του παιχνιδιού. Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι μας είπαν ακριβώς οι διαχειριστές αυτού του Project!

Hey guys.

Σκεφτόμουνα να σας δείξω κάποιες εικόνες με τα αντικαθιστώμενα γραφικά για την πόλη τα οποία ακόμα απαιτούν κάποια πρόοδο.
Ενώ πολύ θα διαμαρτυρηθούν πως είναι άχρηστα, το γεγονός όμως ότι η πόλη από μόνη της είναι πολύπλοκη θα πρέπει κάποια αντικείμενα να μεταφραστούν όπως μερικές πινακίδες και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι κάποιος gamer χωρίς μεγάλη εμπειρία στον χώρο θα απολαύσει τον τίτλο σαν να ήταν Γιαπωνέζος.

Απολαύστε και νιώστε άνετα αφήνοντας τα σχόλιά σας παρακάτω! :)


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου