Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

Operation Decode Phase #2.1

Περιμέναμε για πάαααρα πολύ καιρό αλλά τελικά η Bandai Namco America ξανάνοιξε την επίσημη κοινότητα της στη σελίδα της! Και ποιος θα το πίστευε, έχουν ένα εντελώς αποκλειστικό thread για τα παιχνίδια DIGIMON.
Τα άτομα από την εκστρατεία με τις υπογραφές εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και άνοιξε το δικό της θέμα αποκλειστικά για τους Αμερικάνους!
Μπορείτε να το βρείτε εδώ:
http://forums.bandainamcogames.com/showthread.php?14-Operation-decode-official-thread-Tell-nb-games-you-want-re-digitize-decode

Μια υπενθύμιση θα κάνω μόνο πριν κλείσω την ανάρτησή μου! Ελπίζω να έχετε υπογράψει για την εκστρατεία και εάν όχι μπορείτε πολύ εύκολα να το κάνετε μέσω των links στο αριστερό μέρος του blog! Η εκστρατεία αφορά την μετάφραση του ομώνυμου τίτλου "Digimon World RE: Digitize Decode" για το 3DS στα Αγγλικά!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου