Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

[Vjump] Έκδοση Απριλίου

Λοιπόν, αυτό τον μήνα το Vjump μας δίνει κάποιες ακόμα πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι για το PSV Digimon Story: Cyber Sleuth από την Namco Bandai.

Γίνεται ένας ψηφιακός ντετέκτιβ και λύστε την υπόθεση! Ένας αριθμός από περιστατικά συμβαίνουν στον πραγματικό και ψηφιακό κόσμο. Αποκαλύψτε το μυστήριο μέσα από διάφορες μαρτυρίες.

Ο ήρωας μας, χάνει το σώμα του μέσα στον ψηφιακό χώρο και αφυπνίζεται γινόμενος ένα "Ψηφιακό Σώμα" με την ειδική ικανότητα "Connect Jump".

Το Connect Jump του επιτρέπει να ταξιδεύει ελεύθερα μέσα στον πραγματικό αλλά και στον ψηφιακό κόσμο τον "EDEN" μέσω κάποιου τερματικού.

Ακόμη, μας αποκαλύπτεται πως ο Yasuda Suzuhito, γνωστός για τις δουλειές του πάνω στα Shin Megami Tensei: Devil Survivor, Durarara και άλλα όπως το προηγούμενο παιχνίδι Digimon World Re:Digitize, θα είναι ο σχεδιαστής των χαρακτήρων.


Το παιχνίδι θεωρείται  ως ένα "rule-of-virtue training RPG game", όπου θα διαδραματίζεται σε μια πορεία τεσσάρων χρόνων. Θα περιέχει πολλές νέες περιοχές για να εξερευνήσουμε, μεγάλο αριθμό Digimon για να εκπαιδεύσουμε και φυσικά καλύτερα γραφικά. Ακόμη οι παίχτες θα μπορούν να φέρουν τα Digimon τους στον πραγματικό κόσμο. Η ιστορία παίρνει χώρα στην Ιαπωνία του κοντινού μέλλοντος όπου ο παίχτης πρέπει να λύσει πολλά μυστήρια που συνδέονται και με τον ψηφιακό κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου