Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014

[Vjump] Έκδοση Οκτωβρίου + Περί Επερχόμενης Σεζόν

Δεν έχουμε ολόκληρη τη scan-αρισμένη σελίδα αυτού του μήνα, οπότε θα κάνω update αυτού του post με του που βρεθούν. Η συγκεκριμένη εικόνα την έκανε κάποιος post στο forum Komica Taiwan σε μια συζήτηση για το Yu-Gi-Oh! και δείχνει το τελευταίο μέλος των βασιλικών ιπποτών.
Γνωρίζαμε πως υπήρχαν 12 μέλη, αλλά δεν είχαν αποκαλυφθεί όλα και αργότερα στην ταινία "X-Evolution" ο Alphamon εμφανίστηκε ως το 13ο μέλος.
Οπότε χρόνο με τον χρόνο αποκαλύπτονταν όλο και περισσότεροι.
Και τώρα, αποκάλυψαν τελικά το 12ο μέλος των βασιλικών ιπποτών: Jiesumon ( Justice ίσως? Μάλλον όχι Justicemon πάντως... Αυτό το όνομα υπήρχε ήδη στα Tamers, δεν σκαμπάζω και μία από Ιαπωνικά).

 Και πάλι όταν βρω περισσότερες πληροφορίες θα ανανεώσω αυτή την ανάρτηση!
 
~Πάμε τώρα σε κάτι που αφορούσε εκείνο το digi-αυγό στην σελίδα των Digimon Adventure το οποίο θα έδινε τις πρώτες πληροφορίες περί της επερχόμενης νέας σεζόν όταν θα εκκολαπτόταν!
ΕΊΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΊΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!! 
Γιατί παίζουν με την αγωνία μας και γιατί καθηστερούν να μας δώσουν τις πρώτες πληροφορίες;
Πάμε τώρα όλοι μαζί να νικήσουμε και καλά πρώτα τον Sukamon για να συνεχίσουμε με την εκκόλαψη του αυγού κάνοντας και πάλι μόνο ένα κλικ την ημέρα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου