Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014

Νέο Album Του Wada Kouji - Νέα Αφίσα Από Digimon Adventure - Έσπασε Επιτέλους Το Digiαυγό

~Μπόλικα digiνέα αυτές τις μέρες, ας αρχίσουμε με το post του Wada Kouji στο twitter του, όπου μας επισημοποιεί την κυκλοφορία ενός νέου album την ερχόμενη Άνοιξη!
Παίζει άραγε τα νέα του κομμάτια να έχουν σχέση με την επερχόμενη σεζόν; Θα είναι κάποιο από αυτά το opening ή to ending αυτής; Ας περιμένουμε και γι' αυτό.

~Ακόμη μία γωνία από μία νέα αφίσα των Digimon Adventure αποκαλύφθηκε από το Otomedia Official Twitter σήμερα. Ο Tai και ο Mat να φορούν Χριστουγεννιάτικα κουστούμια και ο Agumon με τον Gabumon να σηκώνουν δώρα.
Η αφίσα θα κυκλοφορήσει στο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού Otomedia. Μπορείτε να το προ παραγγείλετε στο Amazon.
~Και τώρα, τα νέα που όλοι περιμέναμε εδώ και μήνες. Το digi-αυγό στην επίσημη ιστοσελίδα των Digimon Adventure έσπασε και εκκολάφτηκε ένα Punimon με κάποιες νέες πληροφορίες για 'μάς.
Αυτή τη φορά μας αποκάλυψαν τις σιλουέτες και των 8 εκλεκτών παιδιών. Πραγματικά, δόξα το Θεό, που δεν πρόσθεσαν fanservice στα εκλεκτά μας κορίτσια, τουλάχιστον έτσι όπως φαίνεται προς στιγμήν.
Ακόμη, μας ετοιμάζουν ένα νέο digiαυγό για εκκόλαψη. Απλά ελπίζω να μην μας βάλουν να εκκολάψουμε και τα 8 αρχικά!
Το μόνο που με τρώει και θέλω να μάθω, είναι το τι θα παιχτεί με τα εκλεκτά παιδιά της δεύτερης σεζόν, δεν πιστεύω απλά να διαγράψουν απ' τη ροή των γεγονότων την δεύτερη σεζόν σαν να μην παίχτηκε ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου