Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

[G.E.M] Οι Φιγούρες Των Izzy Και Mimi + [Digimon Adventure] Θήκες Και Εμβλήματα

Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση για την κυκλοφορία των φιγούρων της Mimi και του Izzy τον Ιούνιο, οι προ παραγγελίες πλέον ξεκίνησαν στο P-bandai.
Ακόμη, θα υπάρχουν και σκηνικά για πώληση και όχι μόνο τα άτομα όπως είχε γίνει στις προηγούμενες κυκλοφορίες άλλων φιγούρων (του Tai, του Mat όπως και του T.K. και της Kari που καθυστέρησαν την κυκλοφορία τους για τον Φεβρουάριο).
Η τιμή του Izzy και της Mimi θα είναι στα 82 ευρώ περίπου (11,016 Yen) και για τις δύο φιγούρες. Ενώ αγοράσεις μόνο τα πρόσωπά τους χωρίς τα σκηνικά θα είναι στην τιμή των 43 ευρώ περίπου (5832 Yen).

Σύμφωνα με το "Anime News Network", η περασμένη χρονιά ήταν η χρονιά της Sailor Moon, ενώ η φετινή θα είναι των Digimon.
Προς το παρών δεν έχω βρει κάτι στο AmiAmi ή το CDjapan ή ακόμη στο Amazon για προ παραγγελίες, παρόλο που ξεκινούν σήμερα.
Εάν θέλουμε να τις πάρουμε από το P-bandai πρέπει να έχουμε και κάποιες ειδικές υπηρεσίες. Αν μάθετε κάτι περισσότερο απλά πείτε μας.
Από σήμερα επίσης άρχισε να κυκλοφορεί και η προ παραγγελία των παρακάτω προϊόντων, ενώ η τιμή τους θα είναι στα 35 ευρώ περίπου (4860 Yen). Δείτε και το promo που βγήκε.

1 σχόλιο :