Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

[Ενημερωμένο Άρθρο] [Otomedia] Τεύχος Φεβρουαρίου + [Cyber Sleuth] Αποκάλυψη Των Κανονικών Ονομάτων Των Πρωταγωνιστών

Να ευχαριστήσουμε τον SCCHI για την υψηλή ποιότητα των scanαρισμένων εικόνων.


Αυτό τον μήνα το Otomedia δεν περιέχει μόνο μια αφίσα με τους ήρωες μας γεμάτους με δώρα για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Έχει συνέντευξη με τον παραγωγό της Digimon Adventure Tri αλλά και με τα 5 αγόρια πρωταγωνιστές από την Digimon Adventure (Tai, Mat, Izzy, Joe, T.K.).

Επειδή τα κείμενα είναι πάρα πολύ μεγάλα, όταν βρω κι άλλες μεταφράσεις θα ξανά ανανεώσω τη συγκεκριμένη ανάρτηση και για τρίτη φορά τουλάχιστον.

Ερώτηση: Ποια είναι η σημασία της λέξης "Tri";
Απάντηση: Το "Tri" ανταποκρίνεται για τον αριθμό 3. Θα μπορούσε άραγε να παίζει κι άλλο ρόλο ως κάποια λέξη κλειδί; Έτσι νομίζω. Φυσικά είναι η τρίτη σεζόν Adventure. Το κοινό μπορεί να δώσει σημασία σε πολλά πράματα μέσα στη σειρά που θα αναφέρονται στον αριθμό 3.
(Neropsalidas talking τώρα: Κάπου εδώ έχω να πω πως ακούγεται κάπως xD ναι-ναι έχω και χιούμορ)

Ερώτηση: Έχουν περάσει 15 χρόνια από την πρώτη σεζόν, Digimon Adventure. Ποιες ήταν οι πρώτες σκέψεις και τα πρώτα συναισθήματα όταν η νέα σεζόν Adventure ανακοινώθηκε;
Απάντηση: Θέλουμε να θυμίσουμε στους ανθρώπους όλες αυτές τις στιγμές που περάσαμε μαζί, μέσω της Adventure Tri 15 χρόνια μετά. Η πλοκή και γενικά το anime θα απευθύνεται σε ενήλικο κοινό. Ευελπιστούμε πως το ίδιο κοινό που απόλαυσε την Digimon Adventure θα απολαύσει και αυτή εδώ 15 χρόνια μετά. Και για όσους δεν είχαν την τύχη να την απολαύσουν, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Adventure Tri.

"8 εκλεκτά παιδιά θα συναντηθούν στην αρχή της ιστορίας, ο υπαινιγμός για την επερχόμενη σεζόν κρύβεται στον μονόλογο στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου από την Digimon Adventure 02. Πως μπορούν να διορθωθούν κάποια θέματα μεταξύ ανθρώπων και Digimon όταν ξαφνικά έρχονται πιο κοντά;"
Η Adventure Tri θα είναι σίγουρα sequel της Adventure 02.
Αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να είναι ο υπαινιγμός,...

Η Yoshimura Genki είπε πως υπάρχουν περίπου 10 σελίδες στο Super Dash Bunko Shueisha που χρησιμοποιούνται ως παραπομπές όταν γράφει τα CD Dramas.
Υποθέτω πως είναι κάτι σαν μια νουβέλα των Digimon Adventure.


Η συγκεκριμένη ανάρτηση θα ανανεωθεί μόλις υπάρξουν περισσότερες μεταφράσεις τον κειμένων που βρίσκονται στις εικόνες.

Και πάμε τώρα σε λίγο Cyber Sleuth.
Το site του Cyber Sleuth μας αποκάλυψε τα κανονικά ονόματα των πρωταγωνιστών και 3 νέες εικόνες.
Το κανονικό όνομα του αγοριού είναι 相羽タクミ, Aiba Takumi.
Ενώ το κανονικό όνομα του κοριτσιού είναι 相羽アミ, Aiba Ami.
Φαίνεται πως συνεχίζουν να έχουν ως πρώτη συλλαβή το "ta" στο όνομα του πρωταγωνιστή όπως γίνεται και σε κάθε παιχνίδι Digimon.
Είναι επίσης αρκετά περίεργο πως ο Takumi έχει το ίδιο μικρό με τον φίλο του πρωταγωνιστή από το Digimon World 3, ενώ η Ami έχει το ίδιο μικρό με την γυναίκα πρωταγωνίστρια στο Digimon Next.
Νέες εικόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου