Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

[BD] Digimon Adventure Covers + [Digimon Adventure Our War Game] Τάπες & Μπρελόκ + [DVD vs. BD] Digimon Adventure OP Butterfly

Να και λίγος χρόνος για να σας γράψω τα τελευταία νέα που έχουμε. Δε θα πολυλογήσω. Λίγα λόγια μόνο. Btw, ρίξτε και μια ματιά στην νέα profile pic και cover pic στην σελίδα μας στο facebook. Αριστουργήματα όπως έγραψα και 'κεί και αυτό οφείλεται στον Andy777.

Αρχικά έχουμε τις εικόνες από τη συσκευασία που θα περιέχει την επανέκδοση της πρώτης σεζόν σε bluray. Το box art, και η συσκευασία είναι καταπληκτικά.
 
Στη συνέχεια έχουμε τάπες και μπρελόκ από Digimon Adventure.
Τιμή: 31 ευρώ περίπου (4320 Yen)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Τέλη Φλεβάρη
Τιμή: 5 ευρώ περίπου το κάθε ένα (648 Yen)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: Τέλη Φλεβάρη

Και τέλος, ένα video που με έχει προβληματίσει λιγάκι. Πως γίνεται να δείχνει την διαφορά μεταξύ του opening της Digimon Adventure απ' το 1999, με αυτό από την bluray έκδοση, πριν ακόμη αυτή κυκλοφορήσει;
Απολαύστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου