Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

[Cyber Sleuth] Η Sayo Κάνει Την Εμφάνισή Της

Η τέταρτη special αποκάλυψη για την επερχόμενη παιχνιδάρα Digimon Story Cyber Sleuth, θα μας φέρει πίσω την Sayo και την Dianamon που θα αντιμετωπίσουν τους εφτά σπουδαίους άρχοντες του σκότους. Για όσους δεν θυμούνται, η Sayo ήταν η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού Digimon World Story: Dusk και ο αντίζηλός της ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού Digimon World Story: Dawn, Koh.
Ανήκει στην οργάνωση Night Claw. Η φωνή της θα είναι από την Maeda Ai (δηλαδή αυτή που έκανε την φωνή της Mimi, όπως και αυτή που τραγούδησε το ending της τέταρτης σεζόν, Frontier).
 
 
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου