Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

[Famitsu] Οι Βασιλικοί Ιππότες Του Cyber Sleuth & Αρχικά Σχέδια Των Takumi, Kyouko Και RinaΑπ' ότι φαίνεται οι Βασιλικοί Ιππότες στο παιχνίδι Digimon Story Cyber Sleuth θα παίξουν τον ρόλο των ανταγωνιστών και αναφέρονται ως "Ο χειρότερος εχθρός των ανθρώπων".

Το site του famitsu μας αποκάλυψε μια συνέντευξη με τον παραγωγό Habu Kazumasa και τον σχεδιαστή χαρακτήρων Yasuda Suzuhito όπως επίσης πρόσθεσε και κάποια αρχικά σχέδιά του. Δε θα υπάρξει ολόκληρη η μετάφραση της συνέντεξής τους λόγω του μεγάλου μεγέθους της.

Ο πρωταγονιστής Takumi


Kuremi Kyouko


Shinomiya Rina

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου