Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

[Vjump] Τεύχος Απριλίου + Το Digimon Crusader Φτάνει Και Στην Δύση

Στο Vjump αυτού του μήνα αποκαλύπτεται ολοκληρωμένη η σιλουέτα του Mat μαζί με τον Gabumon.

Επίσης, σε ότι αφορά το επερχόμενο παιχνίδι Digimon Story Cyber Sleuth, ένας νέος χαρακτήρας ονόματι Suedou Akemi κάνει την εμφάνισή του, ο οποίος είναι επιστήμονας και έχει κάποιες πληροφορίες για το Eater.

Το Eater, αποκαλύπτει την πραγματική ανθρώπινη μορφή του (digimon human type) και την μεταμόρφωσή του.

Όπως είχε φανεί και σε προηγούμενα τεύχη του Vjump, ο Alphamon θα κάνει όντως το ντεμπούτο του και αυτός.

Και τέλος, αυτό το μήνα, το τεύχος αυτό θα περιλαμβάνει και ένα special manga του Cyber Sleuth.
Και ένα τελευταίο νέο που μας δημιουργεί ελπίδες για τη μεταφορά και άλλων παιχνιδιών Digimon στην δύση, το Digimon  Crusader για smartphone, έρχεται κοντά μας την Άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου