Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 30 Μαΐου 2015

Megahobby Expo 2015 - Αποκάλυψη Νέων Φιγούρων + Προ-παραγγελία Προϊόντων

Κάποια posts στο twitter από τους @mfMikudayo και @anime_yoyaku μας αποκαλύπτουν δύο νέες Megahobby φιγούρες στο Megahobby Expo 2015 Άνοιξη! Είναι της σειράς φιγούρων G.E.M. και είναι οι: T.K. & Angemon και Kari & Angewomon.

Επίσης και κάποιες νέες φιγούρες από Digimon Adventure 02. Ken & Wormmon.

Και τώρα τα νέα προϊόντα από το τεύχος του Ιουλίου του περιοδικού Vjump είναι διαθέσιμα για προ παραγγελία στο P-Bandai.

Το μπλουζάκι του Tai
Τιμή: 62 ευρώ περίπου (8424 Yen)

Χνουδωτή τσάντα Agumon

Τιμή: 16 ευρώ περίπου (2160 Yen)
Δερμάτινη θήκη για κάρτα
Digimoji
Τιμή: 38.20 ευρώ περίπου (5184 Yen)

Καρφίτσα έμβλημα και θήκη
Τιμή: 47.80 ευρώ περίπου (6480 Yen)

Γραβάτες που έχουν για σχέδιο τα εμβλήματα
Τιμή: 31.80 ευρώ περίπου (4320 Yen)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου