Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

[G.E.M.] Digi-Colle! Data 2

Μα καλά, ποιος μας μάτιασε; Έχει πέσει αισθητά η συχνότητα των νέων για τα Digimon και αυτό είναι πραγματικά λυπητερό πάνω που είχαμε πάρει φόρα. Οπότε, δεν είναι τυχαίο που το blog νεκρώνει από νέα άρθρα για κάμποσες μέρες. Για πείτε στις γιαγιάδες σας να κάνουν κάτι να μας βγάλουν το μάτι γιατί νιώθω λες και είμαστε ένα χρόνο πίσω όπου ανάβαμε κεράκι για οποιαδήποτε καινούρια πληροφορία.

Τέλος πάντων, πάμε σε κάτι που αφορά την Digi Colle Data 2.
Η προ παραγγελία της αρχίζει στις 4 Ιουνίου και η τιμή της θα είναι στα 37,04 ευρώ περίπου (5184 Yen). Η ημερομηνία κυκλοφορίας της θα είναι αργότερα μέσα στον Σεπτέμβριο.
amiami | CDJapan | HLJ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου