Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Νέα Φιγούρα Omnimon + [Πληροφορίες] Digivice + [Trailer] Digimon World Next Order

Άλλη μία νέα εντυπωσιακή φιγούρα του Omnimon καταφθάνει.

Τιμή: 30 ευρώ περίπου (4104)
Έναρξη Προ Παραγγελιών: 31 Ιουλίου 2015
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Δεκέμβριος 2015
[デジモンプラモデル] デジモンリブート オメガモン(スペシャルクリアカラーVer.)[デジモンプラモデル] デジモンリブート オメガモン(スペシャルクリアカラーVer.)[デジモンプラモデル] デジモンリブート オメガモン(スペシャルクリアカラーVer.)[デジモンプラモデル] デジモンリブート オメガモン(スペシャルクリアカラーVer.)[デジモンプラモデル] デジモンリブート オメガモン(スペシャルクリアカラーVer.)[デジモンプラモデル] デジモンリブート オメガモン(スペシャルクリアカラーVer.)[デジモンプラモデル] デジモンリブート オメガモン(スペシャルクリアカラーVer.)[デジモンプラモデル] デジモンリブート オメガモン(スペシャルクリアカラーVer.)[デジモンプラモデル] デジモンリブート オメガモン(スペシャルクリアカラーVer.)[デジモンプラモデル] デジモンリブート オメガモン(スペシャルクリアカラーVer.)

Και μετά την φιγούρα του Omnimon πάμε στο Digivice.

Τιμή: 51.60 ευρώ περίπου (7020 Yen)
Έναρξη Προ Παραγγελιών: 31 Ιουλίου 2015
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Δεκέμβριος 2015

Θα περιέχει ακόμη τις 8 φωνές των εκλεκτών παιδιών αλλά και τα κομμάτια "Brave Heart" και "Butter Fly".Για το τέλος σας κράτησα το νέο trailer του επερχόμενου παιχνιδιού για το PSV, Digimon World Next Order, μια λεπτομερή εικόνα του Mugendramon και κάποια νέα απίθανα artworks των Greymon και Wargreymon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου