Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

[Otomedia] Τεύχος Οκτωβρίου + Μεγάλη Ανακοίνωση Για Digimon Adventure Tri

Καλό μήνα είπαμε; Όοοοοχι. Που να πούμε βρε; Εδώ, μέχρι και σήμερα δεν είχαμε σπιθαμή digi-νέου. Πάμε να δούμε όμως τι μας έφερε ξημερώνοντας η Πέμπτη.

Στον official λογαριασμό του στο Twitter, το περιοδικό Otomedia αποκάλυψε ένα κομμάτι από το επερχόμενο τεύχος του, το οποίο αποκαλύπτει άλλη μία αφίσα για την επερχόμενη σεζόν, Digimon Adventure Tri.

Έχουμε και κάτι ακόμη. Το κανάλι NicoNico θα προβάλει τα επεισόδια 1-5 στις 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 και τα επεισόδια 1-20 στις 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 της δεύτερης σεζόν, Digimon Adventure 02. Μετά την προβολή στις 21 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει μία Τεράστια ανακοίνωση που πιθανότατα να αφορά την Digimon Adventure Tri.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου