Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015

Ενημέρωση Site Του Digimon Adventure Tri

Το επίσημο site της Digimon Adventure Tri ενημερώθηκε με πληροφορίες για τους πρωταγωνιστές και την πλοκή.
Tai Yagami:
Μαθητής δευτέρου έτους, στο λύκειο Tsukishima. Είναι μέλος του club ποδοσφαίρου και προπονείται καθημερινά πολύ σκληρά. Είναι στο ίδιο τμήμα με την Sora Takenouchi. Στην διάρκεια της περιπέτειάς τους στον Ψηφιακό  Κόσμο 6 χρόνια πριν, είχε τον ρόλο του αρχηγού μεταξύ όλων των εκλεκτών παιδιών. Έχει έντονη αίσθηση της δικαιοσύνης και είναι το ίδιο ξεροκέφαλος όπως ήταν και στο δημοτικό. Πλέον προβληματίζετε για το τι καριέρα επιθυμεί να ακολουθήσει στο μέλλον.

Agumon:
Είναι το συντροφικό Digimon του Tai. Μοιάζει με ερπετό που περπατάει στα δυο του πόδια. Έχει έναν πολύ άνετο χαρακτήρα αλλά και πολύ σοβαρό σε περίπτωση κινδύνου ή μάχης. Η κύρια επίθεσή του είναι να βγάζει φωτιά από το στόμα του: Baby Flame

Mat Ishida:
Μαθητής δευτέρου έτους, στο λύκειο Tsukishima. Είναι στο διπλανό τμήμα από αυτό του Tai και της Sora. Μπορεί να δείχνει λίγο ψυχρός σαν χαρακτήρας, αλλά κάθε στιγμή ενδιαφέρεται για τους φίλους του. Έχει μια ισχυρή προσωπικότητα, αλλά παραμένει και αυτός ξεροκέφαλος που πολλές φορές τον φέρνει σε αντιπαράθεση με τον Tai. Συνεχίζει τις δραστηριότητες του με την μπάντα του, όπως έκανε και στο γυμνάσιο, κάνοντας τα φωνητικά και παίζοντας το μπάσο. Λόγο απόστασης και λόγο των διαφορετικών μουσικών προτιμήσεων μεταξύ των μελών της μπάντας, οι "TEEN-AGE WOLVES" αναγκάστηκαν να διαλυθούν. Πλέον ψάχνει νέα μέλη για να μπορέσει να την ξανακάνει.

Gabumon:
Είναι το συντροφικό Digimon του Mat. Το σώμα του είναι καλυμμένο από την γούνα του Garurumon, αλλά στην πραγματικότητα είναι και αυτό ένα Digimon ερπετό όπως και ο Agumon. Η κύρια επίθεσή του είναι να βγάζει μια μικρή μπάλα φωτιάς από το στόμα του: Petit Fire

Sora Takenouchi:
Μαθήτρια δευτέρου έτους, στο λύκειο Tsukishima. Είναι παιδική φίλη με τον Tai και ανήκουν στο ίδιο τμήμα. Ακόμη κι αν η προσωπικότητά της την κάνει να φαίνεται σαν αγοροκόριτσο, έχει μια γλυκιά και ευγενική πλευρά, με δυνατό το συναίσθημα του να αναλαμβάνει ευθύνες, ενώ ταυτόχρονα είναι αυτή που χωρίζει τον Tai και τον Mat από τους καβγάδες τους. Είναι σαν την "μεγάλη αδερφή" μεταξύ των εκλεκτών παιδιών.
Piyomon:
Είναι το συντροφικό Digimon της Sora. Ένα Digimon πτηνό που μπορεί να χρησιμοποιήσει τα φτερά του σαν χέρια. Η κύρια επίθεσή της είναι η: Magical Fire

Izzy Koushiro:
Μαθητής πρώτου έτους, στο λύκειο Tsukishima. Έχει πολύ καλές γνώσεις πάνω στους υπολογιστές και το internet, ενώ ταυτόχρονα είναι ένα έξυπνο και λογικό άτομο. Είναι αρκετά δυνατός, μπορεί να σκεφτεί και να πάρει σωστές αποφάσεις μέσα σε διάφορες καταστάσεις. Χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να επικοινωνεί και με άλλα εκλεκτά παιδιά απ' όλο τον κόσμο. Όταν απορροφάτε στο να συγκεντρώνει γνώσεις και πληροφορίες, μπορεί να αγνοήσει οτιδήποτε άλλο τριγύρω του.

Tentomon:
Είναι το συντροφικό Digimon του Izzy. Είναι ένα Digimon έντομο με έξι άκρα και με ένα σφιχτό και σταθερό κέλυφος. Η επίθεσή του είναι να ελευθερώνει τον στατικό ηλεκτρισμό από τα φτερά του: Petti Thunder

Mimi Tachikawa:
Μια κοπέλα με λαμπρή και αθώα προσωπικότητα. Παρ όλο που είναι τύπος που κάνει βήματα πίσω και εγωίστρια ταυτόχρονα, είναι πολύ γλυκιά και συμπαθείς από αρκετό κόσμο. Αγαπάει την μουσική, είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια, ενώ επίσης είναι και ιδιότροπη λόγο των γωνιών της. Εξαιτίας της δουλειάς των γονιών της, αναγκάστηκε να μετακινηθεί στην Αμερική, αλλά τώρα επιστρέφει και πάλι πίσω. Το να ζήσει στο εξωτερικό την ανάγκασε να αφήσει πίσω την αθώα προσωπικότητά της.

Palmon:
Είναι το συντροφικό Digimon της Mimi. Είναι ένα Digimon φυτό με τροπικά λουλούδια στο κεφάλι της. Επιτίθεται, απελευθερώνοντας τον δηλητηριώδη κισσό της: Poison Ivy

Jou Kido:
Έχει μια ουσιαστική και σοβαρή προσωπικότητα. Αυτή τη στιγμή επιδιώκει έναν υψηλό βαθμό ως ένας μαθητής τρίτης λυκείου. Διαβάζει και προσπαθεί να μπει στο τμήμα ιατρικής του πανεπιστημίου. Δεν διαβάζει μόνο για τις κατατακτήριες εξετάσεις του πανεπιστημίου, αλλά για να βγάλει και έναν αξιόλογο βαθμό, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται να πηγαίνει και σε νυχτερινό σχολείο. Εν τέλη, οι βαθμοί του δεν αυξάνονται όπως θα ήθελε και για το λόγο αυτό αγχώνεται αρκετά.

Gomamon:
Είναι το συντροφικό Digimon του Jou. Είναι ένα θαλάσσιο κτήνος Digimon, με ζεστό δέρμα και μάλιστα πολύ καλό στο κολύμπι. Όταν νευριάζει τα μαλλιά από το κεφάλι μέχρι την πλάτη του σηκώνονται. Η επίθεσή του είναι να ελέγχει ελεύθερα κάποια ψάρια: Matching Fish

T.K. Takeru:
Μαθητής δευτέρας γυμνασίου στο γυμνάσιο της Odaiba. Εξαιτίας του χωρισμού των γονιών του, ζει προσωρινά ξεχωριστά από τον αδερφό του τον Mat. Οι δυο τους τα πάνε πολύ καλά και επικοινωνούν αρκετά συχνά. Σαν τον Izzy και αυτός, κρατάει επαφές και με άλλα εκλεκτά παιδιά απ' όλο τον κόσμο μέσο του blog του.

Patamon:
Είναι το συντροφικό Digimon του T.K. Ένα Digimon με ιδιαίτερα μεγάλα αυτιά. Η επίθεσή του είναι να μαζεύει αέρα στο στόμα του και να τον ελευθερώνει με πίεση: Air Shot

Kari Yagami:
Είναι η μικρή αδερφή του Tai και μαθήτρια δευτέρας γυμνασίου στο γυμνάσιο της Odaiba. Ενδιαφέρεται και ανησυχεί πάντα για τον αδερφό της, ενώ έχει μία πολύ αγαθή προσωπικότητα, με μία αμετάπειστη και δυνατή πλευρά. Της αρέσουν τα γλυκά, με αγαπημένο της το παγωτό. Συνεχίζει το hobby της ως φωτογράφος το οποίο είχε ξεκινήσει από το δημοτικό.

Tailmon:
Είναι το συντροφικό Digimon της Kari. Είναι ένα Digimon που μοιάζει με γάτα και η επίθεσή της είναι να χρησιμοποιεί τα μεγάλα της νύχια: Neko Punch

-----------------------------------------
ストーリー

八神太一ら「选ばれし子どもたち」が
异世界・デジタルワールドへ渡ったあの夏の冒険から6年。
そして、八神ヒカリたちとベリアルヴァンデモンとの最后の戦いから
3年の月日が流れようとしていた。

平穏な毎日が続くなか、いつの间にか闭じてしまったデジタルワールドへのゲート。
选ばれし子どもたちにもその原因は分からぬまま、时间だけが过ぎ去っていく――

そんなある日、突如としてお台场の街にクワガーモンが出现。
その暴走により街は破壊され、人々は大混乱に陥る。
クワガーモンを偶然见かけた太一は、その暴走を止めるために
単身その姿を追いかけるのだった。
しかし、クワガーモンと対峙するも、どうすることも出来ない太一。

「だめだ…俺一人じゃ、なにもできない…」

咆哮とともにクワガーモンが太一に袭いかかったその瞬间、
デジヴァイスが大きな光を放ち始めた――
「太一、でっかくなったなーっ!」
懐かしいあの声とともに、物语は再び大きく动き始める。

八神太一、17歳、高校生。
今、再び 冒険が进化する―
http://digimon-adventure.net/story/
-------------------


Ιστορία:

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που ο Tai Yagami και τα εκλεκτά παιδιά είχαν πάει σε μια καλοκαιρινή περιπέτεια σε έναν παράλληλο κόσμο, τον Ψηφιακό Κόσμο.
Επίσης, έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που η Kari Yagami είχε δώσει την τελική μάχη ενάντια στον MaloMyotismon.
Ακολούθησαν ειρηνικές μέρες και η πύλη για τον Ψηφιακό Κόσμο έκλεισε χωρίς να το καταλάβει κανείς.
Τα εκλεκτά παιδιά δεν γνωρίζουν τον λόγο και ο χρόνος άρχισε να περνάει...
Μία μέρα, ένα Kuwagamon εμφανίζεται ξαφνικά σε έναν δρόμο της Odaiba.
Είχε βγει εκτός ελέγχου, καταστρέφοντας δρόμους και σπέρνοντας τον πανικό στους κατοίκους.
Αφού ο Tai το είδε, ξεκίνησε να το καταδιώκει μόνος του, θέλοντας να το σταματήσει.
Αλλά, όταν έφτασε η στιγμή να το αντιμετωπίσει, δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να κάνει.
"Όχι... Δε θα τα καταφέρω μόνος μου..."
Όσο του Kuwagamon βρυχιόταν και πλησίαζε τον Tai,
το Digivice του ξεκίνησε να φωτίζει με ένα έντονο φως.
"Tai, μεγάλωσες!"
Μαζί με αυτή την νοσταλγική φωνή, η ιστορία αρχίζει για άλλη μια φορά!
Tai Yagami, 17, Μαθητής Λυκείου.
Αυτή τη στιγμή, η Περιπέτεια εξελίσσεται ακόμη μια φορά.Υ.Γ.: Γνωρίζω απόλυτα για τους νεκρούς συνδέσμους των επεισοδίων από τις διάφορες σεζόν Digimon. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη αυτού του συμβάντος και σας διαβεβαιώνω πως θα αντικατασταθούν το συντομότερο. Δεν μπορώ να σας πω κάποια ημερομηνία, απλά μόνο να σας εγγυηθώ το ότι θα γίνει. Ευχαριστώ για την υπομονή σας.
Ο Διαχειριστής, Neropsalidas.

2 σχόλια :

  1. Keep it up! Γουστάρω να διαβάζω σχετικά θέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ. Μπορείς να μας ακολουθήσεις και στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεσαι για οποιοδήποτε νέο υπάρχει στο blog.

      Διαγραφή