Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

[Animedia X NewType] Τεύχος Νοεμβρίου

Η επίσημη σελίδα του περιοδικού Animedia στο Twitter, δημοσίευσε ένα νέο visual της Digimon Adventure Tri όπου θα κυκλοφορήσει επισήμως στις 10/10 (ναι, εχθές δηλαδή), και δείχνει τον Izzy στο σπίτι του Tai.Επίσης, θα δημοσιευθεί με το επερχόμενο τεύχος και ένα ολόκληρο θέμα που αφορά την σχέση των Εκλεκτών Παιδιών με τα Digimon τους.

Σε αντίθεση, το επερχόμενο τεύχος του περιοδικού New Type, θα περιέχει μια γιγαντοαφίσα την οποία μπορείτε να δείτε ακριβώς από πάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου