Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

[Digimon Story Cyber Sleuth] Ημερομηνία Κυκλοφορίας Στην Δύση + Περισσότερες Πληροφορίες

Επιτέλους το Gematsu ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Digimon Story Cyber Sleuth σε Ευρώπη και Αμερική, η οποία θα είναι στις 2 Φεβρουαρίου του 2016.

Η έκδοση για το PS4 θα περιέχει και κάποια DLCs εφόσον προ παραγγείλετε το παιχνίδι.

Πιο συγκεκριμένα, τα bonus θα είναι:
  • Ο Agumon με τα ρούχα του Tai ή των δύο πρωταγωνιστών
  • Ο Black Agumon και ο Black Gabumon
  • Hunter USB, Full Revive x2 (μπορεί να αναγεννήσει όλα τα νεκρά Digimon στο 100%), Brave Point C x3 (δίνει σε ένα Digimon +10.000 EXP)
  • Δύο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ Digimon μόνο για Ευρώπη και Αμερική: Beellzebumon Blast Mode και Cherubimon
Στην φετινή New York Comic Con, ο παραγωγός Habu αποκάλυψε ότι προβλήματα στην ισορροπία του παιχνιδιού θα διορθωθούν, ενώ επίσης η επιλογή ενός New Game αφού τερματίσει κάποιος το παιχνίδι θα προστεθεί, έτσι ώστε να μπορεί να το ξαναπαίξει και σε διαφορετικό επίπεδο δυσκολίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου