Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Στιγμιότυπα Από Τα Νέα Τεύχη Περιοδικών + Περιορισμένα Δώρα Για Τους Παρευρισκόμενους Της Επερχόμενης Ταινίας + Νέο Άλμπουμ Του Miyazaki Ayumi

Ξεκινώντας το άρθρο μου θα σας δείξω κάποια νέα στιγμιότυπα από τα επερχόμενα τεύχη των περιοδικών Otomedia, Animedia και New Type.

 
Όπως ξέρουμε μέχρι στιγμής, η πρώτη ταινία της Digimon Adventure Tri θα παιχτεί αποκλειστικά σε 10 κινηματογράφους της Ιαπωνίας για μόνο 3 εβδομάδες και όσοι παρευρεθούν θα παραλάβουν περιορισμένα δώρα. Δείτε τα παρακάτω:

Πρώτη Εβδομάδα:
Δεύτερη Εβδομάδα:
Τρίτη Εβδομάδα:
Όπως καταλάβατε πρόκειται για τα αυτόγραφα των ηθοποιών που χαρίζουν τις φωνές τους στους ήρωες μας, οι οποίοι θα παρευρίσκονται όλοι μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας.
Προ παραγγελίες των εισιτηρίων θα μπορούν να γίνονται μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου.

Το νέο άλμπουμ του Miyazaki Ayumi με τίτλο "Show You My Brave Hearts", θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου και θα κοστίζει 23 ευρώ περίπου (3056 Yen).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου