Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

[PSV] Digimon World Next Order + Προϊόντα Digimon Adventure Tri

Το επερχόμενο παιχνίδι για PSV, Digimon World Next Order, έχει ξεκινήσει ήδη τις προ παραγγελίες του και θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου του 2016.
Το CD του opening theme του παιχνιδιού με τίτλο "Accentier", θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις στις 2 Μαρτίου. Το εξώφυλλό αυτού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη.
1,204 Yen (9 ευρώ περίπου)
1,296 Yen (10 ευρώ περίπου)
1,389 Yen (10.50 ευρώ περίπου)

Και τώρα πάμε σε ένα άλλο προϊόν της Digimon Adventure Tri που είναι κάποιες πινακίδες οι οποίες είχαν ανακοινωθεί στο κανάλι Nico Nico και υπάρχουν για αγορά στο CD Japan.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου