Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Το Μήνυμα Του Παραγωγού Του Cyber Sleuth + Το Πιθανό Εξώφυλλο Του Dvd Της Δεύτερης Ταινίας Της Tri

Έχουν μείνει λιγότερο από δύο μήνες μέχρι να δούμε την δεύτερη ταινία της Digimon Adventure Tri και η Amazon JP πρόσθεσε το εξώφυλλο των εκδόσεων Bluray και DVD. Παραδόξως, αντί να δούμε τον Joe και την Mimi, βλέπουμε την Mimi και την Meiko ντυμένες με στολές cheerleader. Βέβαια, αυτό δεν είναι ακόμα σίγουρο και μας κάνει να αναρωτιόμαστε για το πιο θα είναι τελικά το εξώφυλλο.

Και τώρα πάμε να δούμε το χαρμόσυνο μήνυμα που στέλνει σε όλους μας ο παραγωγός του Digimon Story Cyber Sleuth, Habu Kazumasa, εξαιτίας της παγκόσμιας κυκλοφορίας του. Αρχικά, μας ευχαριστεί όλους μας για την συμμετοχή και την στήριξη που δώσαμε στο petition που έγινε για την κυκλοφορία των Digimon games και εκτός Ιαπωνίας, συνεχίζει λέγοντας μας ότι το Cyber Sleuth απευθύνεται κυρίως σε fans των rpg, αλλά πιο συγκεκριμένα σε όλους εμάς που πλέον σαν ενήλικες είχαμε αγαπήσει τα Digimon στις παιδικές μας ηλικίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου