Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016

Παγκόσμια Κυκλοφορία Του Digimon Heroes + Η Mirei Σε Ένα Ακόμη Παιχνίδι Digimon

Το mobile game Digimon Heroes, κυκλοφόρησε επιτέλους παγκοσμίως. Μπορείτε να το κατεβάσετε σε Android ή iOS, από το play store.
Η επίσημη κυκλοφορία του έγινε στην Ιαπωνία το 2012 για iOS και το 2013 για Android, με το όνομα Digimon Crusaders. Το παιχνίδι είναι ένα free to play card battle game με ένα adventure mode. Από την πρώτη του κυκλοφορία έχει δεχθεί πολλαπλά update που το έχουν βελτιώσει πάρα πολύ, φτάνοντας το σε ένα αξιοπρεπή επίπεδο. 
Πάρτε μια γεύση με το trailer.

Και τώρα πάμε σε κάτι άλλο που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Το περιοδικό Shounen Jump επιβεβαίωσε ότι η Mirei, θα εμφανιστεί για τρίτη φορά σε παιχνίδι Digimon, στο Digimon World Next Order. Οι προηγούμενες εμφανίσεις της ήταν στα Digimon World RE: Digitize/ Digimon World RE: Digitize Decode και στο Digimon Story Cyber Sleuth. Αυτή τη φορά θα δίνει συμβουλές στον ήρωα σχετικά με την εξέλιξη της πλοκής. 
Embedded image permalink

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου