Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Digimon Xros Wars Με Ελληνικούς Υπότιτλους (Επεισόδια 52, 53 και 54)

Και με τα τρία αυτά επεισόδια υποτιτλισμένα στα ελληνικά, το δεύτερο μέρος της έκτης σεζόν, Digimon Xros Wars, επισήμως ολοκληρώνετε. Η μετάφραση και η επιμέλεια έγινε από την Kalliniki, ο τελικός έλεγχος από τον MASTER SOT, ενώ η διόρθωση έγινε και από τους δύο.

Επεισόδιο 52
Κώδικας:
http://adf.ly/1XHqr8

Επεισόδιο 53
Κώδικας:
http://adf.ly/1XHqsw

Επεισόδιο 54
Κώδικας:
http://adf.ly/1XHquY


Κάθε φορά που θα ετοιμάζονται νέα επεισόδια, θα υπάρχει αντίστοιχη νέα ανάρτηση με αυτά, ενώ ταυτόχρονα θα προστίθενται και στο άρθρο που βρίσκονται όλα τα επεισόδια μαζί, μπορώντας να μεταβείτε πολύ εύκολα σε αυτό πατώντας πάνω στο logo της έκτης σεζόν, Digimon Xros Wars, στο αριστερό μέρος του blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου