Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2016

Νέο Αφιέρωμα Του New Type Στην Digimon Adventure Tri

Στο επερχόμενο ηλεκτρονικό τεύχος του περιοδικού New Type που θα κυκλοφορήσει στις 29 Φεβρουαρίου με τίτλο "New Type: Romance", θα υπάρχει ένα special αφιέρωμα στην Digimon Adventure Tri.
Τι κάνει άραγε ο Agumon και ο Gabumon;
Πριν την πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας, ας ρίξουμε μια ματιά στην σχέση του Tai με τον  Mat με τις special συνεντεύξεις και τα σχόλια των ηθοποιών που χαρίζουν τις φωνές στα αγαπημένα μας εκλεκτά παιδιά, τον Hanae και τον Hosoya.
Και ας μην ξεχάσουμε ότι στις 3 Μαρτίου το κανάλι Nico Nico πιθανόν να προβάλει τα 10 πρώτα λεπτά της πολυαναμενόμενης ταινίας, παρέα με τους ηθοποιούς που χαρίζουν τις φωνές τους στους Tai, Izzy και Mimi.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου