Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Special Μετάδοση Σχετικά Με Την Επερχόμενη Ταινία + Digimon Adventure 02 Bluray Έκδοση Jogress + Νέο Προϊόν Για Θύρες Ακουστικών +

Απομακρύνθηκα λίγο αυτή την εβδομάδα λόγο προσωπικών υποχρεώσεων και σας ενημερώνω πως έτσι θα συνεχιστεί και για τις επόμενες τρεις, αλλά παρ' όλα αυτά καταφέρνω και βρίσκω τον απαραίτητο χρόνο για να σας κρατάω ενήμερους. Πάμε να δούμε σιγά σιγά τα νέα αυτής της εβδομάδας.

Αρχικά βλέπουμε ένα νέο προϊόν, το οποίο είναι καπάκι για την θύρα ακουστικών, με σχέδιο τα εμβλήματα των εκλεκτών παιδιών.
Τιμή: 7 ευρώ περίπου (1000 Yen)

Η περιορισμένη έκδοση "Jogress" των Bluray επεισοδίων της δεύτερης σεζόν, Digimon Adventure 02, περιέχει 8 δίσκους που συνολικά έχουν τα 50 επεισόδια αλλά και δύο βιβλία με τίτλο "Memory of Our Digimon Adventure 02" και "Digital World Arukikatta" (Βόλτα στον Ψηφιακό Κόσμο). Και τα δύο θα έχουν από ένα ιδιαίτερο εξώφυλλο, ενώ θα εμπεριέχονται και 2 αφίσες

Και τέλος για απόψε, ανακοινώθηκε μια special μετάδοση από το κανάλι Nico Nico στις 11 Φεβρουαρίου που έχει ως σκοπό να γιορτάσει την μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας της Digimon Adventure Tri που συμπίπτει την ίδια ημέρα. Σε αυτή την special μετάδοση θα δείξουν νέα βίντεο σχετικά με την επερχόμενη σεζόν αλλά και νέες πληροφορίες από τους ηθοποιούς της Mimi και του Joe.

4 σχόλια :

 1. Θα βγει Bluray έκδοση των Digimon Adventure 02; Υπάρχει περίπτωση να γίνουν και αυτά τα επεισόδια με ελληνικό ήχο όπως της πρώτης σαιζόν ή όχι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ναι, και θα κυκλοφορήσουν την Άνοιξη. Όσο για το δεύτερο που λες, δεν μπορώ να σου το εγγυηθώ μιας και δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιος που ενδιαφέρεται να τα κάνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δηλαδή ο Christaras/Digisoul σταμάτησε να ασχολείται με το πρότζεκτ των Digimon στα ελληνικά; Κρίμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δυστυχώς, έχει απομακρυνθεί από τον χώρο.

   Διαγραφή