Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

[Digimon Adventure Tri] Κάτι Νέο Και Άκρος Ελληνικό Ετοιμάζεται

Κάτι νέο, άκρος Ελληνικό και πάρα πολύ δυνατό ετοιμάζεται στον χώρο των anime, που όμοιο του δεν υπάρχει και πιο συγκεκριμένα, αφορά την πρώτη ταινία της Digimon Adventure Tri με τίτλο "Επανένωση".
Ίσως να έχει πάρει κάτι το μάτι σας από την σελίδα μας στο facebook, παρ' όλα αυτά δεν είναι ακόμα η ώρα για την επίσημη ανακοίνωση. Αντιθέτως όμως, οι ηχογραφήσεις και οι σχετικές διαδικασίες έχουν αρχίσει.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Μέχρι τότε, απολαύστε το πρώτο teaser trailer.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου