Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Το Digimon World Next Order Θα Κυκλοφορήσει Και Στην Ιαπωνία

Η Bandai Namco εχθές ανακοίνωσε ότι το Digimon World Next Order θα κυκλοφορήσει στην Ταϊβάν στις 9 Ιουνίου. Όπως και με το Digimon Story Cyber Sleuth, η Ταϊβάν είχε την δική της μεταφρασμένη έκδοση νωρίτερα από ότι την είχε η δύση, τον Νοέμβριο του 2015 δηλαδή. Προς στιγμήν πάντως το παιχνίδι δεν έχει μεταγλωττιστεί στα Κινέζικα και απλά είναι υποτιτλισμένο στα παραδοσιακά Κινέζικα. Αντίθετα με το Cyber Sleuth, το Next Order, θα είναι αποκλειστικά για το PlayStation Vita και όχι και για το PlayStation 4. Τέλος, δεν γνωρίζουμε ακόμη κάτι για μεταγλωττισμένη Αγγλική έκδοση, μπορούμε να ελπίζουμε όμως γιατί ίσως να είμαστε πιο κοντά σε αυτή απ' ότι φανταζόμαστε, ενώ επίσης πρέπει να διευκρινίσω πως στην περίπτωση του Cyber Sleuth, αυτό είχε κυκλοφορήσει παγκοσμίως 70 μέρες μετά από την κυκλοφορία του στην Ταϊβάν.
Η Ταϊβάν, είναι μια θέση κλειδί για την Bandai, αφού σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ένα παιχνίδι Digimon World κυκλοφορεί στα Κινέζικα. Κάποιες πρώτες εικόνες, δείχνουν σωστή εκτέλεση της Κινέζικης γλώσσας στο gameplay του παιχνιδιού, υποδηλώνοντας ότι έχει δουλευτεί για αρκετό καιρό. Η Bandai Taiwan, ανέβασε ξανά ένα από τα πρώτα trailer του παιχνιδιού υποτιτλισμένο στα Κινέζικα και αντίθετα από την Bandai της Ιαπωνίας, η πρώτη προτίμησε να έχει τον τίτλο του παιχνιδιού στο internet ως -Next Order- και όχι ως -next Order- που τον είχε η δεύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου