Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016

[Digimon Universe: Appli Monsters] Πρώτα Στοιχεία + Ανακοίνωση Δευτέρου Ετησίου Φεστιβάλ Digimon Adventure

Μετά την ανακοίνωση του Digimon Universe Appli Monsters, έρχεται το επίσημο site του, αλλά και η πρώτη περιγραφή γι' αυτό.
Το κλειδί της ιστορίας της τηλεοπτικής σειράς anime, είναι τα applications (εφαρμογές) των smartphones, που όλοι μας χρησιμοποιούμε καθημερινά. Τα "app monsters" ή αλλιώς "appmon", είναι μορφές ζωής συσσωματωμένες με τεχνητή νοημοσύνη AI, θεωρούνται κάτοικοι των smartphones και είναι περιορισμένου αριθμού ανάλογου των όσων εφαρμογών μπορεί να υπάρξουν σε ένα smartphone.

Η νέα σειρά Digimon θα απευθύνεται σε νεότερες ηλικίες , θα έχει ένα νέο παιχνίδι με κάρτες, ένα νέο ηλεκτρονικό παιχνίδι και ένα αποκλειστικό περιοδικό ανάμεσα σε άλλα προϊόντα. Θα είναι συνέχεια των σειρών Digimon και θα διαδραματίζεται στο πολύ κοντινό μας μέλλον.

Επιπροσθέτως, ανακοινώθηκε το δεύτερο ετήσιο φεστιβάλ Digimon Adventure. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιουλίου με δύο shows μιας ώρας το ίδιο μεσημέρι και απόγευμα. Η προ παραγγελία των εισιτηρίων αρχίζει στις 28 Μαΐου. Για να δούμε, τι νέο θα μάθουμε και φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου