Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

[Applimonster ] Oozora Yuujin + Kashiki Ai + Wanson

Ας δούμε παρακάτω τρεις νέους χαρακτήρες για τα Digimon Universe: Applimonster.
Oozora Yuujin (φωνή από τον Makoto Furukawa)
13 χρονών, μαθητής 1ης Γυμνασίου.
Ο παιδικός και καλύτερος φίλος του Haru. Μια ηγετική και φλογερή προσωπικότητα. Αθλητικός τύπος με ιδιαίτερο ταλέντο στο ποδόσφαιρο και αρκετά δημοφιλείς στα κορίτσια.
Kashiki Ai (φωνή από την Mai Fuchigami)
13 χρονών, μαθήτρια 1ης Γυμνασίου.
Συμμαθήτρια του Haru. Η ευγενική και καλόκαρδη προσωπικότητα της την κάνει γνώστη μέσα στην τάξη. Η οικογένεια της έχει ένα βιβλιοπωλείο, όπου ο Haru και τα υπόλοιπα παιδιά το επισκέπτονται αρκετά συχνά. 
Watson (φωνή από την Ryo Hirohashi)
13 χρονών, μαθητής 1ης Γυμνασίου.
Συμμαθητής του Haru. Το πραγματικό του όνομα είναι Wato Takeru. Λατρεύει τα smartphones, τα video games και άλλα ψηφιακά προϊόντα. Εμπλέχτηκε σε όλα τα γεγονότα εξαιτίας των Appmons.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου