Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

[Vjump] Τεύχος Σεπτεμβρίου + [Digimon Universe: Appmon] Νέα Appmons

Το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump έφτασε και οι σελίδες του επικεντρώνονται περισσότερο σε προϊόντα. Πιο συγκεκριμένα στο νέο D3 15th anniversary στα χρώματα του Takato και της Ruki, σε νέες μεταμορφώσεις των Appmon και στις σιλουέτες των φιγούρων της σειράς G.E.M. του Davis και του Veemon οι οποίες είχαν ανακοινωθεί παλαιότερα. 
Τα δύο πάνω αριστερά Appmon είναι οι Cameramon και Shotmon, ενώνονται και σχηματίζουν τον Scopemon.
Τα δύο κάτω αριστερά είναι αυτά που έχουμε δει και προηγουμένως, δηλαδή οι Navimon και Gatchimon όπου ενώνονται και σχηματίζουν τον DoGatchimon.
Το πάνω δεξιά, αν και κομμένο, είναι ο Dosukomon, η ένωση του Dogamon και ενός άλλου που δεν φαίνεται.

Επίσης το επίσημο site των Appmon ενημερώθηκε με δύο νέα Appmon. Πάμε να τα δούμε.
Onmon
Offmon

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου