Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

[Digimon Adventure Tri] Νέες Εικόνες Από Την Τρίτη Ταινία + Ο Τραγουδιστής Για Το Opening Των Appmon + [G.E.M.] Φιγούρες των Davis & Veemon και Takato & Guilmon

Ο επίσημος λογαριασμός του twitter της Digimon Adventure Tri πρόσθεσε κάποιες νέες εικόνες από σκηνές της τρίτης ταινίας, μιας και απέχουμε ένα μήνα από αυτή. 
"Ο Izzy που βάζει τα δυνατά του για να βρει μια λύση, τα δάκρυα της Meiko, ο προβληματισμένος T.K., και η μοίρα των Digimon θα είναι...;"
Τελικά ο Amatsuki θα είναι αυτός που θα τραγουδήσει το opening του anime, Digimon Universe: Applimonster.
Και τέλος για σήμερα, έχουμε πληροφορίες για δύο νέες φιγούρες της σειράς φιγούρων G.E.M..
Ο Davis και ο Veemon της Digimon  Adventure 02. Οι προ παραγγελίες τους θα αρχίσουν 26 Αυγούστου και θα κλείσουν 17 Οκτωβρίου. Θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2017.
Θα κοστίζει 70.68 ευρώ περίπου (δηλαδή 7,992 Yen).
Ο Takato και ο Guilmon από την Digimon Tamers. Οι προ παραγγελίες του θα αρχίσουν και αυτής της φιγούρας στις 26 Αυγούστου και θα κλείσουν 17 Οκτωβρίου. Θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2017 και θα κοστίζει 70.68 ευρώ περίπου (δηλαδή 7,992 Yen).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου