Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

[Animedia] Τεύχος Δεκεμβρίου + Νέο Artwork Της Adventure Tri Σε Προϊόν

Στο νέο τεύχος του περιοδικού Animedia, όπως είπαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση, η Digimon Adventure Tri κάνει την εμφάνισή της με ένα Χριστουγεννιάτικο θέμα. Συγκεκριμένα βλέπουμε τα κορίτσια να είναι ντυμένα άγιο-βασιλίνες με μαγιό.
Ακόμη, πέρα από αυτή τη σειρά Digimon, στις σελίδες του νέο τεύχους υπάρχει και η Digimon Universe: Applimonsters. Το θέμα της σειράς είναι μια καφετέρια, όπου ο Haru και η Ai φορούν ποδιές και κάνουν τους σερβιτόρους. 
Τέλος, το κατάστημα Daily Yamazaki, έχει προς πώληση κάποια νέα αποκλειστικά προϊόντα. Πιο ξεκάθαρα, με την αγορά δύο γλυκών, μπορείς να πάρεις δώρο ένα από τα τρία μεταλλικά αυτοκόλλητα που μπορείτε να δείτε παρακάτω, με το πρώτο αυτών να είναι ένα νέο σχέδιο της Digimon Adventure Tri.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου