Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

[Digimon Next Order] Νέο Trailer Με Ημερομηνία Κυκλοφορίας + Διάφορα Άλλα Νέα

Σας είχα αφήσει για κάποιες μέρες, αλλά είμαι εδώ με κάμποσα ενδιαφέροντα νέα. 
  • Αρχικά, η δεύτερη σεζόν, Digimon Adventure 02, θα κυκλοφορήσει επιτέλους σε DVD στην Αγγλία, διότι τόσα χρόνια ακυρωνόταν συνέχεια. 
  • Ταυτόχρονα, το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα των δύο πρώτων ταινιών της Digimon Adventure Tri. Αυτό είναι κάτι θετικό μιας και βλέπουμε ότι η Toei ανοίγει τους ορίζοντές της. 
  • Και κάτι τελευταίο πριν το μεγάλο νέο, έχουμε μία ανακοίνωση για νέο CD μέσα στο επόμενο έτος. Ο παραγωγός ο οποίος με δημοσίευσή του σε λογαριασμό του twitter με όνομα Digimon Music, μας λέει πως έχει στα χέρια του ήδη το εξώφυλλο του CD, το οποίο τον κάνει και βουρκώνει, χωρίς να μπορεί να πει περισσότερα. Να είναι άραγε το Ending της τέταρτης ταινίας της Digimon Aventure Tri;
Πάμε τώρα στα σημαντικά. Χάρις το νέο trailer της Bandai για το παιχνίδι για PS4, Digimon World Next Order, έχουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του για την Δύση. 

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου του 2017, με κάποιες μικρές διαφορές μεταξύ των ημερομηνιών για την εκάστοτε χώρα. Στο trailer έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε κάμποσες νέες φωνές, ενώ παράλληλα αποκαλύπτονται και τα DLCs του παιχνιδιού.

Εάν κάποιος προ παραγγείλει το παιχνίδι θα έχει:

  • Το soundtrack από το Digimon World Next Order
  • Το soundtrack από το original Digimon World
  • Ένα αντικείμενο για να αποκτήσεις τον Omnimon
  • Το Adventure Aid Set, το οποίο θα περιλαμβάνει 68 αντικείμενα με μια γκάμα χρησιμοτήτων 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου