Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

[Vjump] Νέα Artwork Στο Νέο Τεύχος + Συνέχεια Της Σειράς Φιγούρων Δράσης Των Appmon Μέσα Στο 2017

Το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump έχει ένα πολύ όμορφο και νέο artwork από το παιχνίδι Digimon World Next Order. Αυτό δείχνει τον Omnimon να συγκρούεται με τον Omnimon Alter-B. Ο πρώτος έχει στους ώμους του τον Takuto και την Shiki, ενώ ο δεύτερος τον Shoma.
Τα artworks συνεχίζονται, μεταφέροντας μας στα Appmon.
Αρχικά, έχουμε ένα που δείχνει κάποιες νέες κάρτες. 
Και δεύτερο, ένα με δύο νέους χαρακτήρες από το παιχνίδι των Appmon για το 3DS. 
Το κείμενο γράφει:
Εδώ σας έχουμε δύο νέους που συναντάς τερματίζοντας το παιχνίδι Cyber Arena! Είναι δύο χαρακτήρες "κλειδί" που παίζουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία! Ποιος να είναι άραγε ο "δεσμός" που σας συνδέει;
Makoto: Ένας πιστός νεαρός που μαθαίνει στον πρωταγωνιστή τα πάντα! Ο σύντροφός του είναι ο Yadomon. (Ένας πιστός Applidriver φίλος!)
Ouji: Ένας ιδιοφυής προγραμματιστής και μαθητής της πρώτης λυκείου. Το συντροφικό του Appmon είναι ο Oujamon! (Ο πρωταθλητής της Cyber-Arena!)
Συνεχίζουμε με τα ονόματα και τις περιγραφές των πρωταγωνιστικών Appmon στο επίπεδο Ultimate. (Από την τρίτη σειρά των Appmon chips που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο.)

Globemon (πάνω αριστερά): Ένα Ultimate Appmon που έχει εξελιχθεί από τον DoGatchmon, κατέχοντας superb δυνατότητες ανάλυσης. (Η ικανότητα "Global" του επιτρέπει να αναλύσει τα πάντα στον κόσμο!)
Entermon (πάνω δεξιά): Διαθέτει την μαγική ικανότητα του να δημιουργεί έναν χώρο διασκέδασης., επιτρέποντας στον κόσμο να διασκεδάσουν μέσα σε αυτόν! (Η ενσάρκωση της διασκέδασης!)
Revivemon (κάτω δεξιά): Η εξελιγμένη μορφή του Raidramon. Με την ικανότητα "αποκατάσταση", είναι δυνατόν να αναστήσει ακόμη και ολοκληρωτικά κατεστραμμένα δεδομένα. (Είναι ικανό να αναστήσει "όλα" τα δεδομένα!)
Oujamon (κάτω αριστερά): Η εξελιγμένη μορφή του Dosukomon, ένας υπερήφανος ιππότης που ζει για να μάχεται. Ο σκοπός της ζωής του είναι να χρησιμοποιεί τις πολεμικές τέχνες που γνωρίζει για να νικά παντοδύναμους εχθρούς. (Ένας πολεμιστής που ζει για "μάχη"!) 
Στο manga των Appmon πάλι, ο Rei, αποκαλύπτεται πως κατέχει δύο Appmon επιπέδου God.
Χμμμ, ενδιαφέρον, θα είναι άραγε έτσι και στη σειρά;

Τέλος και για απόψε, όταν τα Appmon είχαν πρωτοκυκλοφορήσει, είχαν μια πολύ καλή σειρά με φιγούρες δράσης, την "Apprealize Action".
Μέσα στο 2017, αυτή η σειρά θα συνεχίσει να κυκλοφορεί και με νέες φιγούρες.
Προς στιγμήν, έχουμε μόνο αυτή την μικρή εικόνα του Globemon, ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες που είναι ήδη διαθέσιμες για προ παραγγελία. 

Timemon (AA-07) τον Ιανουάριο και θα κοστίζει 12.22 ευρώ περίπου (1,500 Yen)
Globemon (AA-08) τον Φεβρουάριο και θα κοστίζει 14.66 ευρώ περίπου (1,800 Yen)
Revivemon (AA-09) τον Μάρτιο και θα κοστίζει 24.44 ευρώ περίπου (3,000 Yen) 
Oujamon (AA-10) τον Mάρτιο και θα κοστίζει 16.29 ευρώ περίπου (2,000 Yen)
Entermon (AA-11) τον Mάρτιο και θα κοστίζει 16.29 ευρώ περίπου (2,000 Yen)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου