Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

[Tri. Card Set] Τα Σχέδια Των Digimon Στο Σούπερ Επίπεδο

Η Bandai αν και ανακοίνωσε τις ημερομηνίες προ παραγγελιών και τις τελικές λεπτομέρειες για το tri. card set πριν περίπου από έναν μήνα, έχει ακόμα κάποια πράματα για εμάς.
Μας αποκάλυψαν τις τελικές κάρτες των συντροφικών Digimon των εκλεκτών παιδιών στο  Σούπερ επίπεδο, μαζί και με την Meicrackmon.
Ήδη γνωρίζαμε ότι ο WarGreymon θα σχεδιάζονταν από τον Watanabe Kenji, τον άνθρωπο που σχεδιάζει και ζωγραφίζει Digimon από την αρχή τους.
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως θα έκανε μόνο αυτό το σχέδιο. Ξέραμε πως θα έκανε και τον Metal Garurumon και την Meicrackmon.

Τώρα μάθαμε και τους καλλιτέχνες για τα υπόλοιπα Digimon.
Ο Vikemon, η Holydramon και ο Seraphimon είναι σχεδιασμένοι από τον nakanohaito.
Η Rosemon, ο HerculesKabuterimon και η Hououmon είναι σχεδιασμένοι από τον Moriyama Soh.
Οι nakano και Moriyama είναι γνωστοί στους fans επειδή σχεδίασαν τα επίπεδα Πρωταθλητή των Digimon για το card set της 15ης επετείου, οπότε η εμφάνιση τους και 'δώ λειτουργεί σαν ένα easter egg. Επίσης πρέπει να επισημάνω και πάλι, πως το card set θα καλύπτει τις 4 πρώτες ταινίες της Digimon Adventure Tri. 
Οι προ παραγγελίες είναι διαθέσιμες εδώ Premium Bandai store και το set κοστίζει 52.91 ευρώ περίπου (6,480 Yen). Αυτές θα κλείσουν αύριο, οπότε όσοι ενδιαφέρεστε ακόμη θα πρέπει να βιαστείτε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου