Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

[Animedia] Τεύχος Μαρτίου + Νέα Προϊόντα

Το επερχόμενο τεύχος του περιοδικού Animedia μας αποκάλυψε μια νέα εικόνα της Eri από την Digimon Universe: Applimonsters. Για την ακρίβεια πρόκειται για μια εικονογράφηση της Eri σε συνδυασμό με το δεύτερο ending της σειράς, Ai, προς τιμήν του εορτασμού του Hinamatsuri (ημέρα κοριτσιών στην Ιαπωνία), μαζί ακόμη με μια συνέντευξη από την τραγουδίστρια του κομματιού, Wajima Ami.

Η σελίδα Ichiban Kuji πρόσθεσε κάποια νέα προϊόντα Appmon που είναι διαθέσιμα σε πάρα πολλά καταστήματα της Ιαπωνίας. 
Στο 18ο επεισόδιο των Appmon υπήρχε ένα διαφημιστικό για την Digimon Adveture Tri, αλλά και για το πρώτο DVD box set της σειράς, το οποίο θα περιλαμβάνει για δώρο ένα μπουφάν διακοσμημένο από τον σχεδιαστή χαρακτήρων της σειράς, Oonuki Kenichi και ένα βιβλιαράκι. 
Επιπλέον, μέσα στο box set θα υπάρχει, το creditless opening και ending, το διαφημιστικό των Appmon και βίντεο παρουσίασης των χαρακτήρων. Θα κυκλοφορεί από τις 4 Απριλίου.

Όπως είχε γίνει και με τις προηγούμενες ταινίες της Adventure Tri, έτσι και τώρα, στο κατάστημα παιχνιδιών "KIDDY LAND" θα υπάρχουν νέα προϊόντα με τα εκλεκτά παιδιά να είναι ντυμένα με στολές που αντιπροσωπεύουν τα Digimon τους. Δείτε παρακάτω για τι πράμα μιλάω.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου