Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

[Animedia] Τεύχος Μαρτίου

Το νέο τεύχος του περιοδικού Animedia κυκλοφορεί, και αυτό δηλώνει ότι:
Έχουμε αρχικά μια όμορφη νέα εικόνα που δείχνει τους Tai και Sora, μαζί με τα Digimon τους να είναι για picnic, πιθανότατα κάπου στον Ψηφιακό Κόσμο. Ο Agumon φαίνεται ιδιαίτερα χαρούμενος, αφού χορεύει, μάλλον γιατί έχει δύο rice balls.

Και για τους fans των Appmon, έχουμε μια νέα εικόνα που δείχνει την Eri και την Ai στο Hinamatsuri (φεστιβάλ κούκλων). Επιπλέον υπάρχει μια συνέντευξη της Ami Wajima, η οποία ερμηνεύει το νέο ending της σειράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου