Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

[Bluray/DVD] Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια

Επιτέλους, μάθαμε σχεδόν όλες τις πληροφορίες που αφορούν την κυκλοφορία της ταινίας Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια σε DVD/Bluray.
Το νέο αυτό artwork είναι από τον Atsuya Uki και δείχνει τους Tai, Mat και Sora μαζί με τα Digimon τους. Η κυκλοφορία της ταινίας σε home video θα περιλαμβάνει ένα βιβλιαράκι 8 σελίδων με διάφορες σημειώσεις, το textless Ending και διάφορες διαφημίσεις της τρίτης ταινίας.
Ακόμη, η πρώτη έκδοση του home video θα περιλαμβάνει ένα διαφορετικής ποιότητας εξώφυλλο και ένα επιπλέον βιβλιαράκι 16 σελίδων. 
Η ημερομηνία κυκλοφορίας του προβλέπεται για τις 4 Απριλίου και το DVD θα κοστίζει 58.64 ευρώ περίπου (7,000 Yen), ενώ το Bluray 67.00 ευρώ περίπου (8,000 Yen).

Μπορείτε να τα προ παραγγείλετε από εδώ:

Η αποκλειστική έκδοση που προσφέρει το Amazon διαθέτει την πρώτη έκδοση του home video, μαζί με μια αφίσα μεγέθους B2.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου