Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

[Digimon Advebnture Tri] Εξώφυλλο Του Αμερικάνικου DVD/Bluray + Τα Δώρα Που Θα Δύνονται Στους Κινηματογράφους Για Την Τέταρτη Ταινία + Νέα Artworks Από Την Καφετέρια Ani-On Station + [Digimon Universe: Applimonsters] Οι Νέες Action Φιγούρες

Αρκετά νέα και σήμερα για τα Digimon. Δεν χάνουμε χρόνο και πάμε να τα δούμε ένα-ένα.

Πριν λίγες ημέρες στην Αμερική ξεκίνησαν οι προ παραγγελίες για την πρώτη ταινία της Digimon Adventure Tri με την Αγγλική μεταγλώττιση. Πλέον έχουμε και το εξώφυλλο του DVD/Bluray.
Χωρίς να φύγουμε από την Adventure Tri, ας δούμε τα δώρα που θα μοιράζονται στους κινηματογράφους σε κάθε εβδομάδα προβολών της.

  • Την πρώτη εβδομάδα θα μοιράζετε η παρακάτω κάρτα, μεγέθους B6, ζωγραφισμένη από τον σκηνοθέτη των σχεδίων, Watanabe Kouji.

  • Την δεύτερη εβδομάδα θα μοιράζονται τυχαία στον καθένα τα δύο παρακάτω σχέδια. Το πρώτο είναι από τον σχεδιαστή των χαρακτήρων σε animation, Masanori Shino, ενώ το δεύτερο από τον σκηνοθέτη του animation, Koji Ito.
  • Για την τρίτη εβδομάδα δεν έχουμε ακόμα τα σχέδια, αλλά παρόλα αυτά γνωρίζουμε πως θα είναι από τον Atsuya Uki, τον σχεδιαστή χαρακτήρων.

Τον τελευταίο καιρό έχουμε δει πολλές θεματικές καφετέριες να διακοσμούνται με θέμα την Adventure Tri και μία από αυτές είναι και η Ani-On Station. Η συγκεκριμένη καφετέρια δημοσίευσε κάποια νέα artworks της σεζόν. Δείτε τα παρακάτω.
Ας μεταφερθούμε τώρα στα Appmons. Δείτε παρακάτω το πως θα είναι οι νέες φιγούρες της σειράς action φιγούρων, Apprealize.
Ο Globemon θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα και θα κοστίζει 14.90 ευρώ περίπου (1,800 Yen).

Ο Revivemon θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και θα κοστίζει 24.83 ευρώ περίπου (3,000 Yen).
Ο Oujamon θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και θα κοστίζει 16.55 ευρώ περίπου (2,000 Yen).
Ο Entermon θα κυκλοφορήσει και αυτός τον Μάρτιο και θα κοστίζει 16.55 ευρώ περίπου (2,000 Yen).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου