Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

[Digimon Adventure Tri] Η Συνέντευξη Της Sora Και Της Biyomon Για Την Τέταρτη Ταινία

Η τέταρτη ταινία της Digimon Adventure Tri πλησιάζει και οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών μας είναι εδώ. Απολαύστε τις δύο πρώτες παρακάτω.
Mimori Suzuko (Sora)

Ερώτηση: Πες μας σε παρακαλώ πως ένιωσες αφού διάβασες το σενάριο για την "Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια" και πως όταν ηχογραφούσες ή εάν σου έμεινε βαθιά μέσα σου κάποια σκηνή.
Απάντηση: Όταν διάβασα για πρώτη φορά το κείμενο, αυτό που ένιωσα δεν ήταν κάποια στεναχώρια, αλλά ένα σοκ. Νόμιζα πως η Sora και η Biyomon θα είναι μαζί ότι κι αν συνέβαινε, αλλά το κείμενο μου άλλαξε αυτές τις σκέψεις μου. Συνομιλώ συχνά με την ηθοποιό που χαρίζει την φωνή της στην Biyomon, την Shigematsu, κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων, αλλά αυτή τη φορά ένιωσα πως δε μιλάγαμε καθόλου όσο ηχογραφούσαμε την τέταρτη ταινία. Νομίζω πως ήταν φυσικό το να συμβεί αυτό.
Ερώτηση: Υπάρχουν διάφορα μέρη της "Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια" που τα θεωρείς must-watch ή θα τα πρότεινες ανεπιφύλακτα. (δεν έχει σημασία εάν είναι κάποια σκηνή που δεν συμμετείχες)
Απάντηση: Πιστεύω πως υπάρχουν αρκετές σκηνές στις οποίες πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία, όπως το πώς ξεπέρασαν τον ανταγωνισμό της Biyomon, το πως η καρδιά της Sora συνεχίζει να μεγαλώνει και τη σκηνή που μπορείτε πραγματικά να αισθανθείτε την σημαντικότητα της φιλίας. Εκτός από αυτές, η σκηνή με τον Tai και τον Mat είναι επίσης υπέροχη, στην οποία μπορείτε να νιώσετε την νεανικότητα τους.
Ερώτηση: Σε παρακαλώ, άσε ένα μήνυμα για τους fans που σκοπεύουν να δουν την τρίτη ταινία.
Απάντηση: Μέσω της Sora και της Biyomon, αυτή η ταινία σε κάνει να καταλάβεις για το τι πραγματικά είναι η φιλία και η εμπιστοσύνη. Ελπίζω πως θα την δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ανεξάρτητου ηλικίας.
Shigematsu Atori (Biyomon)

Ερώτηση: Πες μας σε παρακαλώ πως ένιωσες αφού διάβασες το σενάριο για την "Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια" και πως όταν ηχογραφούσες ή εάν σου έμεινε βαθιά μέσα σου κάποια σκηνή.
Απάντηση: Σοκαρίστηκα κιόλας από την αρχή του κειμένου. Το βρήκα δύσκολο να συνεχίζω να διαβάζω, οπότε χρειάστηκαν κάμποσες προσπάθειες για να το ολοκληρώσω. Πήγα για ηχογράφηση ενώ σκεφτόμουν "πως γίνεται η Biyomon να πει και να κάνει αυτά τα πράματα;". Το studio ήταν ζωντανό ως συνήθως, αλλά ήμουν η μόνη που ανησυχούσε. Η συνηθισμένη φράση της Biyomon "So~ra~" που αγγίζει την καρδιά της κάθε φορά, δεν φαίνονταν πουθενά. Η αγάπη της Sora για την Biyomon είναι χαραγμένη μέσα μου, οπότε αυτή τη φορά, μου ήταν ιδιαίτερα δύσκολο το να παίζω την Biyomon.
Ερώτηση: Υπάρχουν διάφορα μέρη της "Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια" που τα θεωρείς must-watch ή θα τα πρότεινες ανεπιφύλακτα. (δεν έχει σημασία εάν είναι κάποια σκηνή που δεν συμμετείχες)
Απάντηση: Να δώσετε σημασία στο πως η σχέση της Sora και της Biyomon αλλάζει, και ξαφνικά εξελίσσεται. Η έκφραση στο πρόσωπο της Hououmon δείχνει να έχει μια θριαμβευτική εμφάνιση. Προσωπικά βρήκα ακόμη και την Garudamon υπέροχη... 
Φυσικά και είναι ενδιαφέρον επίσης να δείτε το πώς τα υπόλοιπα Digimon χτίζουν και πάλι τις σχέσεις τους με τα παιδιά, ενώ ακόμη μπορείς να διακρίνεις την αντανάκλαση των αρχικών προσωπικοτήτων τους όσο προχωράνε. Ιδιαίτερα, η σκηνή με τον Tai/Mat και Agumon/Gabumon στο δεύτερο μισό, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις την σχέση και την φιλία που υπάρχει μεταξύ τους. Σε ανατριχιάζει. Προσωπικά νομίζω πως ο Joe είναι ο MVP της ταινίας. Σε ευχαριστώ που έσωσες την Sora!
Ερώτηση: Σε παρακαλώ, άσε ένα μήνυμα για τους fans που σκοπεύουν να δουν την τρίτη ταινία.
Απάντηση: Πολλά νέα και γνωστά Digimon κάνουν την εμφάνισή τους και θα μου άρεσε πολύ να δω τους πάντες, και ιδιαίτερα τους παλιούς fans των Digimon, να παρακολουθούν αυτή τη ταινία, με τα μάτια τους πολύ πολύ ανοιχτά. Η Meicoomon, η οποία κρατά το κλειδί της πλοκής, είναι το ίδιο γλυκιά ως συνήθως. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και για τους ανθρώπινους χαρακτήρες επίσης!! Υπάρχουν πάρα πολλές ενδιαφέρουσες σκηνές στις οποίες συμπεριλαμβάνονται. Ωστόσο, είμαι πολύ περίεργη για το πως θα δούμε όλοι την Biyomon σε αυτή τη ταινία. Σίγουρα, θα αποκαταστήσουν τις σχέσεις μεταξύ τους και θα είναι αγαπημένοι όπως και πριν, οπότε σας ευχαριστώ όλους που συνεχίζεται αυτή την στήριξή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου