Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

[Animedia] Τεύχος Μαΐου

Στο νέο τεύχος του περιοδικού Animedia είδαμε ως συνήθως θέματα για Digimon Adventure Tri και Digimon Universe: Applimonsters.
Στα τέλη Απριλίου και στις αρχές του Μάη, στην Ιαπωνία γιορτάζουν την Golden Week. Τα Digimon και τα Appmon μας φέρνουν εικόνες για να γιορτάσουν και αυτά, ενώ δείχνουν πως επικεντρώνονται στην "Ημέρα των Παιδιών", την τελευταία εορτή της Golden Week.

Οι Agumon και Gabumon φοράν στολές ψαριών παραπάνω, ενώ το κείμενο αναφέρετε στο τι είδαμε στην Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια.
Ότι κι αν φορά στο κεφάλι του ο Gatchmon, τον κάνει να δείχνει "κάπως". Οι Gatchmon, Haru, Yuujin και Offmon, καβαλάνε ένα "koinobori", πετώντας στους ουρανούς.
Το κείμενο αναφέρετε στους δεσμούς που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους οι ήρωες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου