Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

[Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 5: Symbiosis/Συμβίωση] Νέος Χάρτης Με Τις Σχέσεις Των Χαρακτήρων + Η Σύνοψη Της Επερχόμενης Ταινίας

Το site της Digimon Adventure Tri ενημερώθηκε και μας έφερε κάποια νέα. Πρώτο απ' όλα, είναι ένας χάρτης που ξεδιαλύνει τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων.
Όπως φαίνεται παραπάνω, ο Alphamon συμμαχεί με τον Μυστηριώδη άντρα και είναι με την πλευρά του Yggdrasil που πιστεύει πως οι άνθρωποι και τα Digimon δεν πρέπει να ζουν μαζί. Από την άλλη, ο Gennai συμμαχεί με τον Hackmon και είναι με την πλευρά της Ομοιόστασης που επιζητεί την σταθερότητα μεταξύ των κόσμων. Οι πρώτοι επιδιώκουν την αφηνίαση της Meicoomon, είναι σε συνεννόηση με την Maki, η οποία χρησιμοποιεί τα Εκλεκτά Παιδιά. Οι δεύτεροι, παρατηρούν την Meicoomon, είναι σε επικοινωνία με τον Daigo, ο οποίος βοηθά τα Εκλεκτά Παιδιά. Άραγε ο Yggdrasil και η Ομοιόσταση να είναι το ίδιο πρόσωπο;

Το επόμενο που αποκάλυψε το site είναι μια σύνοψη της 5ης ταινίας με τίτλο "Symbiosis/Συμβίωση".
Βλέποντας την σύντροφό της, Meiko Mochizuki, να πληγώνεται από τον μυστηριώδη άντρα που μοιάζει με τον Gennai, η Meicoomon αφηνιάζει για άλλη μια φορά.

"Θα ήταν καλύτερα εάν δεν είχες γεννηθεί ποτέ..."

Η Meicoomon, η οποία είναι η ίδια η διαστρέβλωση, εξαφανίζεται μέσα στον Ψηφιακό Κόσμο. Η υπερβολικά τεράστια δύναμη που κατέχει, είναι το κλειδί για την καταστροφή του κόσμου...

Ο Hackmon εμφανίζεται μπροστά στον Daigo Nishijima και στον καθηγητή Mochizuki για να τους αποκαλύψει την αλήθεια.

Λέει πως η ίδια η Ομοιόσταση προσπαθεί να διατηρήσει την αρμονία των κόσμων, θεωρώντας ότι η Meicoomon έχει γίνει μια πολύ δυνατή και επικίνδυνη ύπαρξη που πρέπει να καταστραφεί.

Ενώ η αφηνιασμένη Meicoomon εμφανίζεται, η αντίστροφη μέτρηση για την κατάρρευση του Πραγματικού Κόσμου ξεκινά.

Παντού αρχίζουν να συμβαίνουν διάφορα περιστατικά, το ένα μετά το άλλο. Τα Digimon που εμφανίζονταν μέσα από τις διαστρεβλώσεις, περίμεναν γι' αυτή τη στιγμή...

Τα Εκλεκτά Παιδιά επιστρέφουν πίσω στον Πραγματικό  Κόσμο, απαλλοτριώνοντας την αφύσικη κατάσταση του Ψηφιακού, αλλά αυτοί και τα Digimon τους καταδιώκονται από τους ανθρώπους. Απομονωμένοι και αβοήθητοι από όλους τους ανθρώπους, ψάχνουν απεγνωσμένα για κάποια λύση, ενώ η Meiko συνεχίζει να ανησυχεί μόνη.

Έχοντας οι δύο κοπέλες στους ώμους τους τόσα πολλά βάρη, οι φωνές των φίλων και των Digimon, δεν μπορούν να τις αγγίξουν. 

Μια σκληρή μοίρα πλησιάζει και την Kari, την πιο αδιάβλητη απ' όλους, με την πιο ευαίσθητη και φωτεινή ψυχή.

Αυτή τη στιγμή, για άλλη μια φορά, η Περιπέτεια εξελίσσεται~

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου