Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 6 Απριλίου 2017

Digimon Tamers Με Ελληνική Μεταγλώττιση - Επεισόδιο 08

Όπως σας είχα υποσχεθεί, αρχίζω την ολοκλήρωση της τρίτης σεζόν, Digimon Tamers με ελληνική μεταγλώττιση. Μετά την εύρεση όλων των ήχων και μετά από αρκετή δουλειά σε θέματα επεξεργασίας, τα επεισόδια που έλειπαν, όπως και αυτά τα οποία δεν είχαν δεχθεί επεξεργασία, θα είναι αυτά που θα προστίθενται. Τα επεισόδια θα ανεβαίνουν με την σειρά όταν ολοκληρώνετε η επεξεργασία τους. Δεν θα γίνονται κάθε φορά νέες αναρτήσεις στο blog, παρά μόνο στην σελίδα του facebook. Tο άρθρο που περιέχει όλη τη σεζόν στο blog θα ενημερώνετε ανάλογα, ενώ επίσης εκεί μπορείτε να δείτε και τα άτομα που συντέλεσαν σε αυτή την προσπάθεια.
Δεν θέλω να σας κουράσω, παρά μόνο να σας ευχηθώ καλή απόλαυση, ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να δείτε την σεζόν άλλη μια φορά και φυσικά να αναπολήσετε εκείνα τα αξέχαστα σαββατοκύριακα. Είναι η αγαπημένη μου σεζόν και θα προσπαθήσω να βάλω τα δυνατά μου για το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.

Επεισόδιο 08: Ο Guilmon Μεταμορφώνεται
Κώδικας:Θα βρείτε όλη την σεζόν στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου