Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Η Πρώτη Φιγούρα Της Tamashi + Νέα Μπρελόκ + [Digimon Universe: Applimonsters] Το 4ο Ending

Η πρώτη λεπτομερής εικόνα για την νέα σειρά φιγούρων της Tamashi είναι εδώ.
Όπως βλέπεται, πρόκειται για φιγούρες που θα μεταλλάσσονται. Η συγκεκριμένη θα κοστίζει 56.08 ευρώ περίπου (7,020 Yen) και θα γνωρίζουμε περισσότερα για τις φιγούρες στις 27 Μαΐου.

Ακόμη, μια νέα σειρά πλαστικών μπρελόκ θα κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο. Κάθε ένα θα δείχνει το Digimon, μαζί με το αμέσως προηγούμενο του επίπεδο και ένα status από τα V-Pet. Έχουν μέγεθος 2.5x2.5 εκ. και κοστίζουν 4.79 ευρώ περίπου (600 Yen) το καθένα.
Τέλος, έχουμε την ανακοίνωση του τέταρτου ending της Digimon Universe: Applimonsters.
パーフェクトワールド / Perfect World  από τους トラフィックライト/ Traffic Light, ένα νέο γκρουπ. Το κομμάτι θα κυκλοφορήσει σε CD στις 2 Αυγούστου και θα το ακούσουμε μέσα στον Ιούλιο. Συνθέτης του, είναι ο Miyazaki Ayumi.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου