Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

[Θεατρική Παράσταση / Stage Play - Digimon Adventure Tri] Τα Πορτρέτα Των Ηθοποιών + Τα Προς Πώληση Προϊόντα Του Καταστήματος Pop Up

Περιμέναμε πως και πως για τις παρακάτω φωτογραφίες. Επιτέλους έχουμε τους ηθοποιούς που θα υποδυθούν τα εκλεκτά παιδιά, στην επερχόμενη θεατρική παράσταση της Digimon Adventure Tri, με τα κουστούμια τους.

Ο Gaku Matsumoto ως Tai.
Ο Shohei Hashimoto ως Mat.
Η Suzuka Morita ως Sora.
Ο Kamimura Kaisei ως Izzy.
Η Marina Tanoue ως Mimi.
Ο Junya Komatsu ως Joe.
Ο Kenta Nomiyama ως T.K..
Η Yuna Shigeishi ως Kari.
.
Επιπλέον, έχουμε τα προϊόντα που θα είναι προς πώληση στο Pop-Up κατάστημα του P'Parco Limited Base.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου