Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

[Animedia] Τεύχος Οκτωβρίου + [Digimon Adventure Tri] Τα Δώρα Που Θα Δίδονται Στους Κινηματογράφους + Το Νέο Ending + Εικόνες Από Την Θεματική Καφετέρια

Καλημέρα σε όλους σας. Αρχίζουμε την μέρα μας με νέα από το περιοδικό Animedia.
Η πρώτη σελίδα μας δείχνει την Kari, την Meiko και τα Digimon τους να φαίνονται ιδιαίτερα γλυκές.
Η επόμενη, αφορά τα Digimon Uuniverse: Applimonsters, μας δείχνει τον Haru, τον Yuujin και τον Gatchmon, ενώ το άρθρο στο κάτω μέρος τους μας μιλά για γεγονότα που είδαμε στο επεισόδιο 48.

Συνεχίζουμε τα νέα μας και μεταφερόμαστε στα δώρα που θα δίνονται στους κινηματογράφους, στις προβολές της νέας ταινίας Digimon Adventure Tri.
Στην πρώτη εβδομάδα προβολών θα δίδεται η παραπάνω εικόνα, σχεδιασμένη από τον Kenji Watanabe, τον σκηνοθετικό αρχηγό του animation στην Adventure Tri.
Απ' ότι βλέπουμε, κάτι έχει συμβεί στον Mat και όλοι τον σχολιάζουν.
Στην δεύτερη εβδομάδα θα δίδονται οι δύο παραπάνω. Η πρώτη είναι σχεδιασμένη από τον Koji Ito (σκηνοθέτης animation), ενώ η δεύτερη από τον Masanori Shino (σχεδιαστής χαρακτήρων στο animation).

Για την τρίτη εβδομάδα, δεν έχουμε ακόμη το σχέδιο, αλλά γνωρίζουμε πως θα είναι από τον Uki Atsuya (σχεδιαστής χαρακτήρων).

Επιπλέον ανακοινώθηκε μία νέα κάρτα για τα Digimon στο TCG, Battle Spirits.
Μία κάρτα του Raguelmon η οποία θα δοθεί στους 100.000 πρώτους που θα παρακολουθήσουν την ταινία στους κινηματογράφους.

Απολαύστε παρακάτω ένα μέρος του νέου υπέροχου κομματιού "Aikotoba" από τους AiM και Ayumi Miyazaki, το οποίο θα είναι και το Ending της πέμπτης ταινίας Adventure Tri.

Τέλος, σήμερα είναι η πρώτη μέρα για την θεματική καφετέρια Ani-On, που θα έχει ως θέμα τα Digimon και σας παραθέτω διάφορες εικόνες μέσα από αυτή.

1 σχόλιο :