Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

[Digimon Universe: Applimonsters] Δεύτερος Και Τελευταίος Τόμος Του Manga + Νέο Artwork Με Θέμα Halloween

Και αφού η τηλεοπτική σειρά μας άφησε, λίγες μέρες νωρίτερα κυκλοφόρησε ο δεύτερος και τελευταίος τόμος του manga των Digimon Universe: Applimonsters.
Και κάτι από το οπισθόφυλλο.

Σε άλλα νέα, έχουμε ένα νέο artwork με τα παιδιά της Digimon Adventure Tri σε κλίμα Halloween, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς το περιοδικό από το οποίο προέρχεται. Σίγουρα όμως θα είναι από τα νέα τεύχη είτε του Otomedia είτε του Animedia.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου