Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017

[Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory] Event Με Αναδημοσιεύσεις + [Digimon Universe: Applimonsters] 8η Θέση Για Την Σειρά + [Capsule Mascot Collection] Η Δεύτερη Σειρά Φιγούρων

Τελευταίο άρθρο για το 2017 με τα τελευταία Digi-νέα.
Ο λογαριασμός Digimon_game στο twitter ανακοίνωσε ένα event αναδημοσιεύσεων.
Εάν έφτανε τις 2.018 αναδημοσιεύσεις έως τις 5 Ιανουαρίου θα πρόσθεταν τα 4 παρακάτω κρυμμένα Digimon στο Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory.
Τα Digimon αυτά είναι φυσικά τα Ryudamon, Ginryumon, Hisyaryumon και Ouryumon.

Μέχρι στιγμής οι αναδημοσιεύσεις έχουν φτάσει τις 5.300 και ο παραγωγός Habu ανακοίνωσε πως εάν αυτή τη φορά φτάσουν τις 10.000 θα δώσει ένα επιπλέον δώρο σε όλους.

Θυμάστε το Tokyo Anime Award Festival στο οποίο ψηφίζονταν τα καλύτερα anime του 2017;
Τα Digimon Universe: Applimonsters έχουν καταλάβει την 8η θέση μετά από μια τρομερή γκαζιά. Ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί και το νέο έτος για την τελική του φάση έως τον Μάρτιο.

Τέλος, η δεύτερη σειρά φιγούρων Capsule Mascot Collection Series 2 θα έχει τα παρακάτω Digimon. Δείτε μια πρώτη όψη των φιγούρων αχρωμάτιστες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου