Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

[Tamashii Nations event] Αποκαλύψεις Για Τις Φιγούρες Digivolving Spirits + Ανακοίνωση Της Toei Για Την Έκθεση Jump Festa 2018

Η έκθεση Tamashii Nations event τρέχει αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ιαπωνία και οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από αυτή είναι εδώ.
Να και ο Tentomon, ως η επόμενη μεταλλασσόμενη φιγούρα της σειράς Digivolving Spirits. Θα μεταμορφώνεται σε MegaKabuterimon βάση των επόμενων εικόνων.

Η ανακοίνωση νέων φιγούρων της σειράς συνεχίζεται με την επόμενη.
Ο Dukemon! Αν και η παλιά φιγούρα του Guilmon/Dukemon δεν ήταν και τόσο άσχημη, το πρωτότυπο της καινούριας φαίνεται εντυπωσιακό. Είχε άλλωστε ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορούσε μετά τον WarGreymon και τον MetalGarurumon.

Οι ανακοινώσεις συνεχίζονται με την αποκάλυψη των επόμενων τεσσάρων Digimon της Digimon Adventure.
Patamon σε MagnaAngemon, Biyomon σε Garudamon, Palmon σε Lilymon, Gomamon σε Zudomon. Ολοκαίνουριες φιγούρες, οι οποίες δεν είχαν κυκλοφορήσει στην παλιά έκδοση.

Παρακάτω κάποιες φωτογραφίες από τις ήδη ανακοινωμένες φιγούρες.
Το livestream της έκθεσης τελείωσε και αποκάλυψαν την συσκευασία της Tailmon/Angewomon.
Ένα μοντέλο για τεστ της φιγούρας, κυρίως για έλεγχο των υλικών.
Εικόνες από τον έλεγχο της μετατροπής του Tentomon σε MegaKabuterimon.
Και τέλος, έχουμε καταπληκτικά νέα για τους fans του Alphamon.
Το Ouryuken, δηλαδή το όπλο του Alphamon, θα κυκλοφορήσει και αυτό και θα γίνεται από την αλλαγή μορφής του Ouryumon.

Σε άλλα νέα έχουμε την ανακοίνωση της Toei, ότι η Digimon Adventure Tri θα είναι μέρος της έκθεσης Jump Festa 2018, που θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.
Δεν ξέρουμε τι μπορεί να περιμένουμε, αλλά πέρσι είχαν αποκαλυφθεί ένας μεγάλος αριθμός νέων προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου